У Кіровограді наступає тимчасова пауза у видачі дозволів на встановлення торгівельних кіосків та павільйонів

Грудень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 1572 | Коментарі: 0

Кіровоградська міська рада відмінила дію власних, раніше прийнятих рішень, які регламентують встановлення малих архітектурних форм на території обласного центру.

Під скасування потрапили рішення «Про затвердження Комплексної схеми розміщення архітипів тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в м. Кіровограді» та «Про надання дозволу на внесення змін до Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд та архітипів тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в м. Кіровограді».

Міський голова Андрій Райкович пояснив, що тимчасова пауза у видачі дозволів на встановлення торгівельних кіосків і павільйонів у Кіровограді вводиться у зв’язку з проведенням інвентаризації існуючих тимчасових споруд та доопрацюванням самої Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд, розробником якої є ПрАТ «Інститут «Кіровоградагропроект». Останнім часом, звернув увагу очільник міста, видано понад 60 дозволів на встановлення торгівельних об’єктів. При цьому, мало того, що виділені місця не відповідають інтересам громади, як це можна бачити біля Кіровоградської обласної лікарні та дитячої обласної лікарні, так підприємці дозволяють собі встановлювати павільйони із суттєвими порушеннями: не на визначеному місці чи значно збільшеної площі.

- Вважаю, це буде по-чесному, призупинити встановлення МАФів, зробити аналіз існуючої мережі та розробити єдині для всіх правила гри у цьому сегменті ринку, - наголосив Андрій Райкович. – При цьому правила мають діяти виключно в інтересах громади міста.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool