У Кіровограді на вулиці Вокзальній сталася ДТП (ФОТО)

Липень 05, 2016 | Новини | Переглядів: 1131 | Коментарі: 0

Сьогодні близько 7-ої години на вулиці Вокзальній сталася ДТП,  про це поліцейскі повідомляють на своїй сторінці у фейсбуці

Водій автомобіля ВАЗ 2114 не впоравшись з керуванням здійснив зіткнення з автомобілем ЗАЗ. Удар був такої сили, що автомобіль ЗАЗ перекинувся на дах. Швидка медична допомога прибула вчасно. Явних тілесних ушкоджень ні в кого з учасників ДТП виявлено не було, від госпіталізації відмовилися.

Як з'ясувалося пізніше, водій ВАЗ 2114 був позбавлений права керування транспортним засобом і вже неодноразово притягувався до відповідальності за ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП.
Під час спілкування з водієм патрульні виявили ознаки сп’яніння. Перевірка на алкотестер показала результат – 0, 00 проміле.
На водія складено постанову за ст.124 (порушення учасниками дорожнього руху ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП, а також ст.126 ч. 3 (керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування)

На місці події працює слідчо-оперативна група.
Водія доставлено до медичного закладу для встановлення стану наркотичного сп’яніння.

Сьогодні близько 7-ої години на вулиці Вокзальній сталася ДТП.

Сьогодні близько 7-ої години на вулиці Вокзальній сталася ДТП.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool