У Кіровограді на відновлення зовнішнього освітлення міським бюджетом передбачено сім мільйонів гривень

Квітень 12, 2016 | Новини | Переглядів: 822 | Коментарі: 0

У сучасних умовах важливо реалізувати комплексний проект зовнішнього освітлення Кіровограда, який би враховував особливості мікрорайонів міста, а не просто купити електричні лампи для вуличних світильників. На цьому наголосив секретар міської ради Сергій Бойко під час презентації продукції всесвітньо відомого виробника приборів вуличного освітлення – компанії “Шредер” сьогодні, 12 квітня.

- Компанія “Шредер” працює на українському ринку з серпня 1990 року, - відзначив генеральний директор ТОВ “Шредер” Костянтин Петренко. – Бренд “Шредер” є світовим і присутній у 45 країнах на п’яти континентах. За роки роботи в Україні компанією встановлено понад 500 тисяч високоефективних світильників для освітлення вулиць та автомагістралей.

Костянтин Петренко акцентував увагу, що компанія на сучасному етапі застосовує коплексний підхід і пропонує повноцінні рішення від проектування до гарантійного обслуговування. Важливо, що у пропозиціях компанії присутні інтелектуальні системи керування освітленням об’єктів, які дозволяють суттєво економити на споживанні електроенергії.
Компанія “Шредер” погодилася взяти участь в експерименті і надала одинадцять своїх світильників, які вже встановлені і освітлюють ділянку вулиці Великої Перспективної, від вулиці Тараса Карпи до вулиці Архітектора Паученка, повідомив під час прес – конференції директор КП “Міськсвітло” Дмитро Тоток. Це підтверджує серйозність намірів українського виробника зайти на ринок у Кіровограді. Керівництво компанії провело вже зустріч зі студентами і викладачами КНТУ, організувало семінар для спеціалістів “Міськсвітла” та провело перші перемовини з міським головою Андрієм Райковичем.

Поява у Кіровограді ще одного сильного гравця на ринку організації вуличного освітлення додасть здорової конкуренції місцевому товаровиробнику – фірмі “Радій”, ліхтарі якої освітлюють ще одну ділянку центральної вулиці обласного центру – від вулиці Архітектора Паученка, до вулиці Шевченка.

У рамках програми відновлення зовнішнього освітлення міським бюджетом передбачено сім мільйонів гривень для капітального ремонту мереж, повідомив Дмитро Тоток. У межах цієї суми будуть визначені технічні завдання для виготовлення проекту освітлення одного з мікрорайонів Кіровограда, наприклад Шкільного чи Жадова – Попова. Компанії “Шредер” і “Радій” нададуть свої пропозиції, а спеціалісти “Міськсвітла” проаналізують проекти і визначать переможця. Не виключено, що переможців може виявитися двоє.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool