У Кіровограді на виборах Президента можна стати незалежним спостерігачем

Квітень 03, 2014 | Новини | Переглядів: 1273 | Коментарі: 0

25 травня в країні відбудуться позачергові вибори Президента. Разом зі стартом виборчих перегонів Громадянська мережа ОПОРА розпочала масштабну кампанію моніторингу за виборами Президента у Кіровоградській області .

 

За перебігом кампанії у всіх регіонах вже стежать 150 довготермінових спостерігачів. У день голосування організація мобілізує 2000 активістів для здійснення паралельного підрахунку голосів на основі статистичної вибірки. Кожен бажаючий може зареєструватися на сайті представництва ГМ ОПОРА у Кіровоградській області і стати таким незалежним спостерічем у день виборів Президента 25 травня 2014 року.

Громадянська мережа ОПОРА системно інформуватиме суспільство про перебіг кампанії, дотримання чинного законодавства суб’єктами виборчого процесу, участь посадових осіб у перегонах, дотримання загальновизнаних міжнародних стандартів усіма зацікавленими сторонами.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool