У Кіровограді на центральну площу вийшли шахтарі

Червень 16, 2016 | Новини | Переглядів: 1615 | Коментарі: 0

16 червня 2016 року в Кіровограді за ініціативою представників Кіровоградської міської громадської організації «Спілка інвалідів праці Інгульського рудоуправління»

Збори проводилися на площі ім.Героїв Майдану, біля приміщення Кіровоградської ОДА, на підтримку колег з різних міст України, які проводять голодування в Міністерстві соціального захисту в м.Києві.

Кіровоградці вимагають:
- відновити соцвиплати, призупинені урядом Яценюка два роки тому;
- прийняти законопроект № 4015 «Про внесення змін до Закону України «Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування» (щодо перерахунку сум щомісячних страхових виплат) та проведення відповідних перерахувань.

Учасники акції зареєстрували звернення до Кабміну, Верховної Ради та депутата-мажоритарника від м.Кіровограда Костянтина Яриніча з вимогами прийняти законопроект № 4015 «Про внесення змін до Закону України «Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування» (щодо перерахунку сум щомісячних страхових виплат) та проведення відповідних перерахувань.

Надалі учасники почали очікувати відповіді від представників Кіровоградської ОДА на своє звернення та рішення Верховної Ради.
Стало відомо, що Верховна Рада не включила законопроект, який підтримують шахтарі до порядку денного. Не вистачило 7 голосів.
Учасники зборів залишилися незадоволеними результатами зустрічі та пообіцяли повернутися до цього питання у вересні.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool