У Кіровограді на пішохідному переході збили двох дітей (ФОТО)

Червень 16, 2011 | Новини | Переглядів: 2420 | Коментарі: 10

В м. Кіровограді на нерегульованому перехресті вул. Короленка та вул. Ціолковського водій легкового автомобіля «Mitsubishi Outlander», 34-річна місцева жителька, на нерегульованому пішохідному переході допустила наїзд на неповнолітніх дівчаток 1997 р.н. та 2004 р.н., які переходили проїзну частину по пішохідному переході. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області.

Унаслідок пригоди діти-пішоходи отримали тяжкі травми з якими були доставлені до обласної лікарні м. Кіровограда.
Шановні батьки! Зробіть все необхідне для того, щоб ваші діти не потрапляли під колеса машин. Вчасно навчайте їх вмінню орієнтуватися в дорожній обстановці, виховуйте необхідність бути дисциплінованими на вулиці, обережними та обачливими!
Пам'ятайте, якщо Ви порушуєте Правила, Ваша дитина робитиме так само! Навчіть власних дітей правилам безпечного переходу проїзної частини!

У Кіровограді на пішохідному переході збили двох дітей (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool