У Кіровограді на перевізників чекають рейдові перевірки

Січень 11, 2016 | Новини | Переглядів: 1379 | Коментарі: 0

Про це, на апаратній нараді, сьогодні 11 січня, попередив міський голова Андрій Райкович.

Головна мета рейдів — виявити необлікований транспорт, що не значиться ні в паспорті маршруту, ні на балансі підприємств.

- Машин зараз на вулицях обласного центру дуже багато, але на тих маршрутах, де є багато пасажирів. А там, де необхідно місту, їх немає, - зазначив міський голова. – Надходять скарги на недостатню кількість транспортних засобів на маршруті №116а, наприклад. А буває, що люди скаржаться на водія якогось автобусу з конкретним номером, а такий транспортний засіб на підприємстві – перевізнику не обліковується. А це вже тіньовий метод ведення бізнесу, ухиляння від сплати податків.

Також начальник управління транспорту та зв’язку міської ради Микола Цирфа отримав зауваження щодо забезпечення якості пасажирських перевезень у Кіровограді. На останній нараді з перевізниками Андрій Райкович наголошував, що водії маршрутних таксі мають дотримуватися правил перевезення пасажирів: бути чемними, не палити в салонах, належним чином перевозити пільгові категорії населення. Проте кількість скарг на маршрутників не зменшується.

- Проведіть нараду з перевізниками не у кабінеті, а в маршрутному таксі. Якщо власники маршруток мене не почули, то міська влада нагадає про це під час конкурсів на перевезення, - наголосив Райкович. – Є єдиний критерій оцінки роботи транспортних підприємств – це ціна і якість роботи.

Повернуться на маршрути і великі автобуси та тролейбуси. Нині цю справу вирішують суди.
- Тролейбуси повернуться місту. Як і великі автобуси. Це непростий процес, проте ми вирішуємо питання. Строків не вкажу, однак, в будь - якому випадку це відбудеться найближчим часом, - зазначив міський голова.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool