У Кіровограді на День молоді запланована низка заходів

Червень 23, 2016 | Новини | Переглядів: 1404 | Коментарі: 0

24 червня, о 18.00 у селі Клинці Кіровоградського району відкриє свої двері молодіжний табір "Студентська республіка". Жителі студмістечка обиратимуть президента молодіжної республіки, який згодом на площі перед міською радою буде представлений громадськості. Студендський табір працюватиме до 26 червня.

Багато заходів у Кіровограді заплановано безпосередньо на День молоді, який цього року відзначається 26 червня. Вже із 10.00 на стадіоні “Піонер” ропочнеться турнір з міні-футболу. Між собою змагатимуться збірні команди навчальних закладів і діаспор міста. Ввечері на вулиці Дворцовій кіровоградцям та гостям міста пропонуватиметься розлога культурна програма: тут гратимуть вуличні музиканти а біля пам’ятника Наталці Полтавці зберуться шанувальники бандури.

Цього ж дня о 18.00 на площі перед міською радою продовжиться робота над рекордним по довжині рушником, який почали вишивати 19 травня у День вишиванки. Тут же проводитиметься ярмарок національних діаспор і культур, на якому свої національні традиції представлять 6 місцевих національно – культурних центрів.

На площі перед Кіровоградською міською радою відбудеться і святкова концертна програма, в якій братимуть участь міські колективи та вуличний молодіжний оркестр. Після концерту о 19.00 запланована урочиста церемонія відзначення лауреатів конкурсу “Молода людина року”. Святкування Дня молоді традиційно завершиться запальною дискотекою- вечірнім молодіжним “топтунцем”.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool