У Кіровограді молодіжний волонтерський рух провів заняття в Центрі соціальної реабілітації (фото)

Листопад 04, 2015 | Новини | Переглядів: 4974 | Коментарі: 0

3 листопада учасники молодіжного волонтерського руху "Покров" провели заняття для дітей аутистів з Центру соціальної реабілітації дітей з особливими потребами м. Кіровоград

Зустріч подарувала багато позитивних вражень. Спочатку відбулося знайомство після волонтери та молодь розбились по парах та почали разом виконувати аплікації. Діти разом з волонтерами готували подарунок для осені, своєю уявою та фантазіями дітвора підготувала гарні картини. Окрім заняття з оформленням подарунку для дітей молодь підготувала казку та загадки. Звичайно, для ефективної роботи з такими дітьми необхідно мати досвід та велике бажання допомагати. Тому запрошуємо долучати усіх бажаючих, активних та небайдужих.

Контакти: (099)4910512, (068)2937968 – священик Іван Шемедюк

учасники молодіжного волонтерського руху "Покров" провели заняття для дітей аутистів

учасники молодіжного волонтерського руху "Покров" провели заняття для дітей аутистів
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool