У Кіровограді міська влада звернулася до поліції з проханням оперативно знайти злочинців

Лютий 15, 2016 | Новини | Переглядів: 1252 | Коментарі: 0

Комунальні служби Кіровограда мають активніше включитися в прибирання території міста. Таке завдання поставив комунальникам заступник міського голови Кіровограда Олександр Мосін, під час понеділкової апаратної наради сьогодні, 15 лютого.

- Сніг зійшов, і на вулицях обласного центру лишилось чимало бруду, посипного матеріалу під бордюрами, - відзначив заступник міського голови. - Прибирати його треба якомога швидше, аби привести обласний центр в порядок.

Спеціалісти комунальних підприємств перевірять і стан асфальтового покриття на кіровоградських дорогах- не всі прожджі частини витримали екзамен морозами і снігом. Проінспектують комунальники і наявність люків на колодязях інженерних мереж. Значна кількість головок люків після зими просіли, навколо них утворились вибоїни. Усі відсутні або пошкоджені кришки люків необхідно замінити, і не тільки на дорогах, а і на прибудинкових територіях, де було встановлено багато бетонних кишок.
Олексадр Мосін звернувся також до кіровоградської поліції з проханням оперативно розслідувати резонансний злочин - незаконне знесення дерев. Наприкінці минулого тижня, у Кіровограді, на вулиці Короленка невідомі особи зрізали 4 каштани з діаметром стовбура понад 400 мм.

Представники КП «Благоустрій» запевнили, що до цієї роботи жодного стосунку не мають.
- Я закликаю відповідні управління, міську поліцію негайно взятись за розслідування. Винних необхідно знайти, - наголосив Олександр Мосін. - І, не дай Боже, на місці спиляних дерев з’явиться парковка. Попереджаю - цього ми не допустимо.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool