У Кіровограді міська дружина вимушена була застосувати сльозогінний газ

Квітень 07, 2016 | Новини | Переглядів: 1467 | Коментарі: 0

Спеціалісти управління містобудування та архітектури спільно з юристами міської ради та міськими дружинниками продовжили нелегку боротьбу із незаконною рекламою на території Кіровограда.

Сьогодні, 7 квітня, працівники КП “Міськсвітло”, з якими укладена угода на демонтаж незаконно встановлених рекламних засобів мали зняти близько 60 різного роду рекламних табличок, вказівників з інформацією про одну з аптечних мереж міста.

Така реклама встановлена незаконно, що підтверджено рішенням виконавчого комітету Кіровоградської міської ради та у судових інстанціях, її власники не мають відповідних дозволів і не сплачують податки до міського бюджету.
Проте коли фахівці приступили до роботи, знайщлися люди, які активно перешкоджати знесенню рекламних покажчиків.
- Ми, спільно з КП «Міськсвітло», здійснюємо демонтаж самовільно встановлених рекламних об’єктів – прокоментувала ситуацію головний спеціаліст сектору реклами та художнього оздоблення управління містобудування та архітектури Ганна Хричова, - проте представники власника намагаються нас зупинити. Ми вже викликали поліцію, щоб вони розібрались в ситуації. Кілька рекламних об’єктів представники «Міськсвітла» таки встигли прибрати.

Але біля рекламного вказівника на розі вулиць Тарковського і Архітектора Паученка протистояння переросло у бійку. Міська дружина застосувала сльозогінний газ проти чоловіка, який вчепилася у стовп і намагалася силою відштовхнути комунальників. На місце пригоди викликали поліцію і швидку допомогу.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool