У Кіровограді мешканці багатоповерхівок просять допомоги з ремонтами старих дахів, балконів, каналізаційних мереж, сходів.

Березень 24, 2016 | Новини | Переглядів: 1158 | Коментарі: 0

Сьогодні, 24 березня міський голова Кіровограда Андрій Райкович провів прийом громадян з особистих питань.

На прийом до очільника міста звернулися чотирнадцять мешканців міста, серед яких дві особи категорії “діти війни”, один ветеран праці, четверо пенсіонерів, робітник та працівник бюджетної сфери. Три заяви були колектвними.

Найбільше нарікань у людей, що прийшли, виявилося на діяльність житлово – комунального господарства. Жителі багатоповерхівок просили допомогти з ремонтами старих дахів, балконів, каналізаційних мереж, сходів. Так, мешканці будинку з вулиці 20 років Міліції скаржилися на дах, що протікає, та напівзруйнований балкон. Проблеми з покрівлею і у власників помешкань з вулиці Попова.

А жителі будинку по вулиці 50 років Жовтня просять капітально відремонтувати цокольні сходи. Заявники розповіли, що в їхньому будинку проживають люди зі слабким зором і їм ходити напівзруйнованими сходами дуже тяжко.

По завершенню прийому Андрій Райкович відразу запросив на розмову начальника ЖЕО №3 Андрія Кур’яна. Керівник житлово – експлуатаційного об’єднання пояснив, що минулого року поточний ремонт сходів виконали, проте вже цього річ конструкція знову почала розсипатись.

Щоб перевірити стан сходів, визначитись з об’ємом робіт та їх вартістю, міський голова вирішив особисто приїхати на зустріч з кіровоградцями. Оглядини кількох будинків, про які клопотали люди, запланували на суботу, 26 березня.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool