У Кіровограді мер вручав оригінальні подарунки

Грудень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 1889 | Коментарі: 0

Сьогодні, 7 грудня, в Україні відзначається День місцевого самоврядування. З професійним святом своїх колег – депутатів місцевих рад, членів їх виконавчих комітетів, спеціалістів виконавчих органів привітав міський голова Андрій Райкович.

- Я переконаний, що всі ми, на якій би посаді хто не працював у міській владі, маємо чесно, професійно, віддано трудитися на благо Кіровограда та його громади, - відзначив у своєму вітальному слові Андрій Райкович. – Наше головне завдання сьогодні полягає у швидкій і якісній демонстрації людям, що новообраний депутатський корпус, всі ми разом розпочали довгоочікувані зміни і крок за кроком почнемо ефективно управляти містом.

Міський голова щиро побажав усім службовцям, як тим, хто має за плечима великий стаж, і новачкам у Будинку з колонами, міцного здоров’я, витримки, енергії і щоденного бажання працювати по сучасному, бути патріотами рідного міста.

Зробити оригінальні подарунки Андрію Райковичу, які він вручив сьогодні в урочистій залі міської ради, допомогли учні кіровоградської школи №35. Діти із захопленням займаються у шкільному гуртку ужиткового мистецтва і їхні сувеніри з кераміки можуть стати неповторними візитівками не тільки рідного міста, а й всієї України.

Андрій Райкович під аплодисменти залу вручив пам’ятні подарунки найповажнішому за віком депутату міської ради Миколі Гамальчуку і наймолодшому члену депутатського корпусу, студенту педуніверситету Геннадію Маламену. Щасливими власниками дитячих сувенірів стали також п’ятеро жінок – депутатів міськради Катерина Шамардіна, Лілія Матяшова, Анна Ніжнікова, Валентина Яремчук та Тетяна Волкожа.

Очільник міста привітав і голів районних рад та селищної Новенської ради Руслана Фросіняка, Олександра Кришка, Сергія Денисенка з обранням на високі посади і висловив переконання що всі місцеві ради консолідують свої зусилля навколо інтересів громади.

Не залишився без подарунка і міський голова - голова Кіровоградського обласного об’єднання організацій роботодавців Павло Штутман вручив Андрію Райковичу почесну відзнаку ще за високі досягнення створеного ним підприємства “Ятрань”. Павло Штутман побажав міському голові так же успішно вивести в лідери за якістю життя і очолюваний ним Кіровоград.

А святковий настрій в урочистій залі створювали сьогодні учні дитячих музичних шкіл обласного центру та вихованці зразкового хореографічного ансамблю «Метелиця».

джерело


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool