У Кіровограді колектив КП «Теплоенергетик» приймав вітання

Грудень 22, 2015 | Новини | Переглядів: 1361 | Коментарі: 0

Міський голова Андрій Райкович привітав колектив комунального підприємства “Теплоенергетик” з їх професійним святом – Днем енергетика.


- КП “Теплоенергетик” є стратегічним для Кіровограда підприємством, - відзначив у своєму вітальному слові Андрій Райкович. – Це підприємство, де працюють спеціалісти найвищої кваліфікації і де впроваджуються найпередовіші технології.

Очільник міста подякував комунальникам за стабільну працю і побажав їм міцного здоров’я, злагоди, гарного настрою і спокійних новорічних свят.

А настрій у колективу має бути по – справжньому святковим. Міська влада дотримала свого слова, підприємству виділена фінансова допомога, яка дозволить погасити перед працівниками заборгованість і виплатити їм заробітну плату за грудень.
- Ми цінуємо кожного спеціаліста “Теплоенергетика”, - підкреслив міський голова, - і сподіваємося, що допомога міста дозволить подолати сьогоднішню кризу, а у наступному році ваше підприємство вийде на рівень економічної стабільності і прибуткової діяльності. Тож усім, хто звільнився з “Теплоенергетика” пора думати про повернення.

Андрій Райкович вручив сьогодні відзнаки Кіровоградської міської ради та виконавчого комітету кращим тепловикам за успіхи у виконанні виробничих завдань та особистий внесок у розвиток енергетичної галузі міста.

Грамоти вручені машиністу парових турбін Вікторії Пшеніциній та електрослюсарю Василю Сухопарову, а Подяка оголошена електрогазозварнику Сергію Моісеєнку.

Цього дня теплі слова на адресу колективу звучали і від начальника головного управління житлово – комунального господарства Олександра Хачатуряна та адміністрації підприємства на чолі з директором Тетяною Соколенко.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool