У Кіровограді грабують прямо біля будинків

Квітень 09, 2016 | Новини | Переглядів: 1285 | Коментарі: 0

Раніше судимий 27-річний місцевий житель застосувавши фізичну силу, грабіжник відібрав у потерпілого 500 гривень. За такі дії чоловіку загрожує до 6 років позбавлення волі.

Із заявою про пограбування до відділу поліції звернувся житель обласного центру. Потерпілий повідомив, що близько 13-ї години сидів на лавці біля багатоповерхівки, аж раптом до нього підійшов незнайомець і почав провокувати на сварку. Потім схопив за куртку, затягнув до під’їзду та, завдавши кілька ударів, забрав із кишені грошові кошти. Після скоєного нападник втік з місця пригоди.

Кіровоградець одразу ж звернувся за допомогою до правоохоронців.
«Менш ніж за добу за вказаними прикметами працівники карного розшуку встановили місцезнаходження особи, причетної до скоєння кримінального правопорушення, - повідомив начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик. – Зловмисника затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Речовий доказ – викрадені у потерпілого грошові кошти – частково вилучено та направлено на дослідження».

Fotoinform.net запустил мобильное приложение для iOS-устройств

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Затриманому, який вже відбував покарання за аналогічний злочин, загрожує від чотирьох до шести років ув’язнення.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool