У Кіровограді дошкільнят запросили до країни безпеки

Лютий 23, 2016 | Новини | Переглядів: 847 | Коментарі: 0

Навчаючи маленьких жителів області правилам безпеки, рятувальники часто відвідують дитячі садки – оскільки саме у такому віці дитина починає пізнавати світ та найкраще засвоює необхідні знання.

23 лютого працівники обласного Управління ДСНС завітали до дитсадка «Казковий», що у Кіровограді. Гості запросили дітей у «Безпечну мандрівку» та впродовж інтерактивного заняття переконалися, що вони навчилися новому та закріпили все, що знали раніше.

Подорожували діти на пожежному автомобілі, який «змайстрували» власноручно. У рухливому конкурсі учасники трьох команд долали перешкоди, а переможцями ставали ті, хто першими діставався до фінішу. Провівши «розминку», дітей запросили до зупинки «Загадкової» – проте, назви учасники обох команд не вигукували, а складали з друкованих літер. Таким чином пригадали і читання, і правила безпеки.

Станція «Навчальна» мала на меті навчити кожного одягати протигаз та дізнатися для чого він призначений. Активності дітям було не займати, тож вони з радістю включалися у гру. Під час прогулянки навчалися діти і безпеці у побуті – більшість побутових речей їм чіпати ще зарано, тому діставши зі «Скриньки» макет ножа або запальничку діти розповідали свою версію чому такі предмети небезпечні. Традиційно для такої подорожі малеча позмагалася у вікторині – діти вже можуть пояснити чому забороняється гратися з сірниками та чим потрібно загасити пожежу.

Вихованці «Казкового» підготували вірш про пожежника, а рятувальники щиро подякували вихователям та дітям за міцні знання та гостинну зустріч. На завершення мандрівки гості побажали дітям бути уважними та обережними, аби слова «вогонь» та «пожежа» траплялися лише на таких ігрових майданчиках.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool