У Кіровограді до Дня захисту дітей відбудеться вулична акція

Травень 30, 2016 | Новини | Переглядів: 1161 | Коментарі: 0

1 червня з 11.00 до 14.00 Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує молодих батьків разом з дітьми відвідати вуличну акцію до Міжнародного дня захисту дітей «Родина-fest». Цього дня на відвідувачів чекатиме надзвичайна можливість поринути в чудовий світ дитинства!

Дитинство – це неповторний час коли народжуються перші мрії та фантазії. Разом з учасниками акції ми перетворимо вулицю Двороцову на територію дитинства! Бібліотекарі традиційно підготували насичену програму для своїх відвідувачів.

Так, творчий майданчик «Аrt – малеча» запросить маленьких та дорослих відвідувачів відвідати цікаві майстер-класи та зайнятися сімейною творчістю. Тут на вас чекатимуть майстер-класи з арт-розпису, зі створення дитячих магнітів, веселих баранців та іграшок-вертушок.
У квест-агенції «Спритні, розумні, кмітливі» на маленьких бешкетників чекатимуть пізнавальний квест та танцювальний флеш-моб.

Територія веселих розваг «Реальні пригоди» залучить непосидючих учасників до різноманітних забавлянок – рухливих ігор, змагань з дартсу, стрибків зі скакалками, яскравих розмальовок. Для найменших учасників працюватиме окремий дитячий майданчик.
У зоні сімейного відпочинку «Мама, Пама, Я» будуть представлені тематичні книжкові виставки, цікаві і дітям і їх батькам. Також тут діятимуть пізнавальні майданчики мовного центру «Жираф клаб» та центру раннього розвитку дітей «Ладушки».
Чудовий сюрприз до свята підготував центр розвитку дитини і родини «Сонячний зайчик». Об 11.30 на маленьких гостей чекатиме цікава розважально-пізнавальна програма від представників центру.

Дитинство – це прекрасний і безтурботний час! Давайте разом з малечею поринимо в яскравий та різнобарвний світ розваг, мильних бульбашок та веселого сміху! Чекаємо усіх біля приміщення Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва (вулиця Дворцова 15). Вхід вільний.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool