У КІровограді для вихованців школи-інтернату організували заняття з вогневої підготовки

Червень 06, 2015 | Новини | Переглядів: 1116 | Коментарі: 0

З ініціативи керівництва УМВС Кіровоградщини учні кадетських класів підшефного навчального закладу разом з педагогами побували в Управлінні, де оглянули виставку зброї та спеціальних засобів індивідуального захисту.

Відповідне запрошення учні отримали особисто від головного міліціонера області Миколи Павленка на святі Останнього дзвоника. Тоді Микола Володимирович пообіцяв долучитися до організації їх відпочинку під час літніх канікул і вже за тиждень виконав обіцянку.
Під час зустрічі з кадетами працівники роти міліції громадської безпеки особливого призначення при УМВС розповіли юним гостям про технічні характеристики та будову вогнепальної зброї, особливості застосування бронежилетів, шоломів, щитів.
Підлітки мали можливість потримати у руках навчальні зразки різних видів зброї, а також приміряти на себе екіпірування, яке для несення служби використовують правоохоронці.
Наприкінці візиту учні щиро подякували шефам за цікаву і пізнавальну зустріч, завдяки якій вони отримали масу вражень та нових знань про професію міліціонера.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool