У Кіровограді для школярів провели пізнавальну вікторину

Червень 09, 2016 | Новини | Переглядів: 888 | Коментарі: 0

Розпочались довгоочікувані літні канікули і перед батьками постало питання, як убезпечити малих школярів на час відпочинку.

Ця проблема турбує і працівників Служби порятунку. І хоча рятувальники впродовж усього року працюють на попередження дитячого травматизму та загибелі під час надзвичайних подій, не припиняється ця робота й під час канікул.

Екскурсії до музею Управління ДСНС, пожежно-рятувальних частин, громадські акції «Запобігти.Врятувати. Допомогти», тематичні ігри-змагання – це лише частина заходів, які проводять рятувальники з профілактичною і виховною метою серед дітей і молоді.

8 червня працівники Управління ДСНС в області побували у загальноосвітній школі №22 м.Кіровограда, де поспілкувались з маленькими відвідувачами пришкільного табору відпочинку на теми безпечної життєдіяльності та провели пізнавальну вікторину. Відповідаючи на питання вікторини, діти повторили правила поводження у випадку виявлення вибухонебезпечних предметів, виникнення пожежі, правила безпечного відпочинку на воді та порядок дій при виникненні різних небезпек. Для найменших провели гру «Чарівна скринька», під час якої малеча повинна була пояснити, як поводитись з тими чи іншими побутовими речами, щоб не спричити лиха в оселі. Були також й рухливі ігри: діти позмагались у спритності, швидкості одягання протигазів, уявили себе кермувальниками пожежного автомобіля та долали перешкоди, як справжні працівники пожежно-рятувальної служби під час бойового виїзду.

На завершення зустрічі, діти поділилися враженнями та запросили рятувальників до нового спілкування.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool