У Кіровограді дирекція «Укрпошти» подякувала правоохоронцям за професіоналізм

Жовтень 11, 2014 | Новини | Переглядів: 1169 | Коментарі: 0

У приміщенні центрального поштамту відбулися урочисті заходи з нагоди Всесвітнього дня пошти. Кіровоградська дирекція підприємства запросила взяти в них участь і працівників міліції, щоб висловити вдячність за професійне виконання службових обов’язків та розкриття резонансного злочину.

Пригода сталася наприкінці вересня поточного року. До міськвідділу міліції за допомогою звернулося керівництво «Укрпошти». Представник державного підприємства повідомив, що 49-річна листоноша одного із поштових відділень отримала грошові кошти у сумі 30 тисяч гривень для виплат пенсіонерам і зникла.
Після того, як до управління «Укрпошти» почали надходити телефонні дзвінки від літніх людей, які скаржилися на те, що не отримали свою пенсію, підозра одразу впала на вище згадану працівницю.
Як виявилося, «спритна» листоноша підробляла підписи пенсіонерів у відомостях для подальшого заволодіння грошима потерпілих. Згодом, злякавшись того, що її почнуть шукати правоохоронці і доведеться нести відповідальність за вчинене, кіровоградка вимкнула свій мобільний телефон й виїхала за межі області.
Оперативники доклали максимум зусиль, щоб встановити місцезнаходження шахрайки та затримати її. І їх старання не виявилися марними. Провівши чималий обсяг оперативно-розшукових заходів, працівники відділу карного розшуку затримали втікачку й доставили її до міського відділу міліції для подальшого з’ясування обставин.
Гроші, які жінка привласнила злочинним шляхом, вона встигла використати на власні потреби.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 191 Кримінального кодексу України «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем». Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, виправних робіт, обмеження або позбавлення волі на строк до чотирьох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого. Триває досудове розслідування.
У свою чергу, керівництво «Укрпошти» вирішило відзначити працівника сектору розшуку злочинців та зниклих громадян Кіровоградського МВ УМВС в області капітана міліції Олену Саєнко за посилену допомогу у розкритті кримінального правопорушення. В урочистій обстановці керівник Кіровоградської дирекції «Укрпошти» Людмила Салоїд вручила працівниці міліції цінний подарунок.
За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool