У Кіровограді чоловік викрав авто

Жовтень 02, 2015 | Новини | Переглядів: 931 | Коментарі: 0

Зловмисником виявився 56-річний раніше неодноразово судимий житель обласного центру. Своїми діями крадій спричинив потерпілому матеріальну шкоду на суму близько 30 тисяч гривень. За скоєння кримінального правопорушення чоловікові загрожує до 8 років позбавлення волі.

Повідомлення про викрадення транспортного засобу надійшло до Кіровоградського міськвідділу міліції від 76-річного місцевого жителя. Приїхавши з дачі, чоловік залишив авто у гаражі, а згодом автомобіль зник.
- У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці викрили зловмисника й вилучили крадений транспортний засіб, - розповів начальник міськвідділу Ігор Пайлик.
Як з’ясувалося, підозрюваний мав власне авто такої ж марки, яке він придбав рік тому. Через деякий час автомобіль зламався. Коштів на його ремонт не було, тож, побачивши у гаражі біля однієї з багатоповерхівок аналогічний транспортний засіб, зловмисник вирішив викрасти його, щоб у подальшому зняти деякі запчастини та відремонтувати свій.
Через декілька днів зранку чоловік пошкодив замки у гаражному приміщенні та скориставшись тим, що двері машини були відчинені, сів за кермо й поїхав додому. Потім знайомий зловмисника допоміг йому перефарбувати автомобіль і крадій продовжував користуватися ним, як власним.
Кіровоградцю оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool