У Кіровограді буде висаджено не менше тисячі молодих дерев

Березень 21, 2016 | Новини | Переглядів: 915 | Коментарі: 0

Прибирати Кіровоград необхідно активніше. На цьому наголосив міський голова Андрій Райкович під час що понеділкової апаратної наради з керівниками виконавчих органів сьогодні, 21-го березня.

- Настав час всім комунальним службам міста включитися в цей процес, - звернув увагу керівників комунальної галузі Андрій Райкович. - Особливої уваги після зимового періоду потребують зелені зони обласного центру. Під бордюрами на дорогах і досі лишається чимало посипкового матеріалу, його треба негайно прибрати, адже вітер підіймає його вгору, і містяни дихають цією пилякою. Прибиратимемо не одну суботу, й не один місяць, аж поки не наведем лад у місті.
До прибирання міста Андрій Райкович запросив усіх містян, у першу чергу комунальників та тих, хто сьогодні стоїть на обліку в центрах зайнятості. Важливою буде і допомога мешканців міста, які наведкть лад у приватному секторі, на прибудинкових територіях багатоповерхових масивів. Спільними зусиллями зробимо місто чистим та охайним, переконаний очільник міста.
А щоб у людей був належний стимул до якісного генерального прибирання Кіровограда, Андрій Райкович доручив головному управлінню ЖКГ якомога швидше оголосити конкурс на найохайніший двір, вулицю чи будинок. Його переможці отримають суттєві заохочення від міської влади.
Крім того, необхідно якісно прибрати вулиці міста від небезпечних дерев - сухостоїв. Їх у Кіровограді чимало – наголосив міський голова. Також на часі довести до ладу території цвинтарів, напередодні Великодня.
- Трохи більше місяця лишилось до цього великого церковного свята – підкреслив міський голова, – це час для прибирання на міських кладовищах.
А от висадка дерев у Кіровограді цьогоріч буде масштабною. Міський голова доручив розробити схему посадки не менше тисячі саджанців на вулицях, у парках, скверах та на алеях обласного центру.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool