У Кіровограді біля аптеки сталася пожежа

Січень 16, 2016 | Новини | Переглядів: 1196 | Коментарі: 0

У суботу вранці до головного пульту спостереження Управління поліції хорони в Кіровоградській області надійшов сигнал про спрацювання охоронної сигналізації із закладу, розташованого в одному з центральних районів обласного центру.

Отримавши повідомлення, наряд поліції охорони у складі старших сержантів поліції Демко Романа та Васильченко Олександра, прибув за вказаною адресою.

На місці поліцейські побачили палаючий автомобіль марки «Москвич 2140», який був припаркований біля аптеки та полум’я від якого перекинулось на фасад аптеки. Працівники наряду поліції охорони, дотримуючись заходів особистої безпеки, не гаючи ні хвилини, почали гасіння полум’я вогнегасником та підручними засобами.

На місце події було викликано наряд Державної служби з надзвичайний ситуацій, який повністю ліквідував пожежу. Також на місце прибула слідчо-оперативна група Кіровоградського відділу поліції, яка за даним фактом проводить перевірку для встановлення обставин події та розміру нанесених збитків.

Управління поліції охорони в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool