У Кіровограді «Беркут» відзначає 21-у річницю з Дня створення (фото)

Січень 16, 2013 | Новини | Переглядів: 2543 | Коментарі: 0

16 січня в Управлінні МВС України в Кіровоградській області відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення 21-ої річниці з Дня створення в системі МВС України підрозділу міліції особливого призначення «Беркут».

У день свята працівники підрозділу приймали вітання від керівництва УМВС, своїх колег та поважних гостей. Т.в.о. обов’язки начальника Управління полковник міліції Руслан Бугринець звернувся до присутніх зі словами подяки за сумлінну службу, зразкове виконання службових обов’язків та побажаннями здоров’я, благополуччя і нових здобутків.
Також Руслан Андрійович повідомив, що від керівництва УМВС працівники Кіровоградського спецпідрозділу «Беркут» отримують комплект спеціального спорядження для екіпіровки міліціонера-водолаза штурмового взводу, та вручив беркутівцям почесні грамоти УМВС і заохочувальні відзнаки «Підрозділам міліції особливого призначення «Беркут»-20 років».
Аби привітати правоохоронців з днем служби до УМВС на урочистості завітав і священнослужитель Спасо-Преображенського собору отець Андрій.
Голова обласної профспілкової організації УМВС України в Кіровоградській області Валерій Шевчук, у свою чергу, також привітав бійців спецпідрозділу та вручив низці працівників заохочення від профспілки.
Зі свого боку голова ради Кіровоградської обласної громадської організації «Працівників спецпідрозділів «Беркут» МВС України» Михайло Сатибаєв нагородив окремих винуватців свята нагрудним знаком «Ветерани підрозділу Беркут» та Почесною грамотою спілки ветеранів підрозділу «Беркут».
Крім того, у день 21-ої річниці командир роти міліції особливого призначення «Беркут» в Кіровоградській області підполковник міліції Володимир Канчура в урочистій обстановці вручив кільком своїм підлеглим табельну вогнепальну зброю.
Продовженням урочистих заходів став святковий концерт.

У Кіровограді «Беркут» відзначає 21-у річницю з Дня створення (фото)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool