У Кіровограді Андрій Райкович провів зустріч з Ельмаром Мамедовим

Травень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 1210 | Коментарі: 0

Сьогодні, 26 травня Кіровоградський міський голова Андрій Райкович провів зустріч з головою Міжнародного Альянсу “Азербайджан – Україна” Ельмаром Мамедовим.

Голова Альянсу відзначив, що Україна завжди була стратегічним партнером Азербайджану. Ділові кола країни Закавказзя готові співпрацювати і далі, а ще планують налагодити співробітництво з Кіровоградом. Тож на зустрічі говорили переважно про перспективи такої співпраці та про реалізацію перспективних інвестиційних проектів.

По завершенню діловаої частини розмови, Ельмар Мамедов вручив Андрію Райковичу орден Дружби, від Міжнародного Альянсу “Азербайджан – Україна”, натомість міський голова подарував гостям на згадку про Кіровоград пам’ятні сувеніри за мотивами картин з видами міста відомого кіровоградського художника Андрія Ліпатова.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool