У Кіровограді Андрій Райкович проінспектував роботу комунальних служб з розчистки міста від снігу

Січень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 1805 | Коментарі: 0

Сьогодні, 22 січня, міський голова Кіровограда Андрій Райкович вчергове проінспектував, як комунальники очищають місто від снігу.

Такі перевірки очільник міста влаштовує щодня і, як правило, несподівано, аби контролювати роботу комунальних служб обласного центру. Сьогодні Андрій Райкович побував в кількох мікрорайонах Кіровограда.
За результатами поїздки міський голова загалом визнав задовільною ситуацію з розчисткою дорожнього полотна і контейнерного майданчика на Полтавській. Більшість перевірених дворів теж підчищені. Хоч двірників в жодному дворі не було, результати їх роботи очевидні.

У нормальному стані знаходиться і проїзд на Далекосхідний цвинтар. На самому кладовищі дороги розчистили одразу після снігопаду, звітує начальник служби кладовищ Василь Павленко.

Кировоград: Мы непобедимые и едины,- Андрей Райкович (ВИДЕО)

Проте, не скрізь добре справились з роботою по звільненню території від снігу у мікрорайоні Шкільному. В деяких дворах сніг тут зовсім не прибраний. Про це Андрію Райковичу розказали люди, що чекали прийому керівника ЖЕО №2.

Мешканці міста поскаржилися, що, наприклад, не вивозять сміття з контейнерного майданчика по вулиці Яновського, бо комунальники не прочистили до сміттєвих баків дорогу.
- Є певні недоліки, проте критичної ситуації в місті — немає, - зробив висновок після інспекції Андрій Райкович. - Центральні магістралі прочищені добре. А от такі вулиці як Гоголя, Тарковського, Чайковського треба прибирати знову, аби там могли нормально двома рядами їздити машини та маршрутні таксі.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool