У Капітанівці Новомиргородського району добудовують амбулаторію

Серпень 18, 2020 | Новини | Переглядів: 628 | Коментарі: 0

У Капітанівці Новомиргородського району завершується будівництво амбулаторії первинно-санітарної допомоги

Залишилось придбати та встановити меблі й необхідне технічне оснащення. Це планують зробити найближчим часом. Після цього об’єкт буде введено в експлуатацію, а медичну на допомогу на місці зможуть отримувати понад 2 тисячі мешканців селища.

Про це повідомив перший заступник голови ОДА Ігор Кузьмін під час огляду амбулаторії.

Ігор Кузьмін зазначив, що амбулаторія поділена на приміщення для надання медичної допомоги та житлове приміщення для лікаря, який її надаватиме. Поруч побудований гараж для легкового службового транспорту. Роботи з благоустрою території також уже завершили.

«Амбулаторія забезпечена всіма необхідними інженерними мережами та комунікаціями. Також у ній передбачені житлові приміщення для проживання сім’ї медичного працівника. Це важливо, адже ми маємо створювати комфортні умови для лікарів, які готові працювати в селах», – наголосив Ігор Кузьмін.

Додатково: загальна кошторисна вартість проєкту склала понад 8 млн грн. Це кошти місцевих бюджетів, а також субвенції з державного та місцевих бюджетів на охорону здоров’я.

У Капітанівці Новомиргородського району завершується будівництво амбулаторії первинно-санітарної допомоги


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool