У І кварталі місцеві бюджети області отримали понад 370 мільйонів гривень

Квітень 07, 2014 | Новини | Переглядів: 934 | Коментарі: 0

Це майже на 9 млн.грн. більше, ніж за січень-березень минулого року.

В розрізі податків надійшло 256,3 млн.грн. податку на доходи фізичних осіб, 60,8 млн.грн. плати за землю, 27,9 млн.грн. єдиного податку, 8,6 млн.грн. платежів за користування надрами, 2,6 млн.грн. екологічного податку та 1,8 млн.грн. фіксованого сільськогосподарського податку.
„Завдання Уряду щодо стабілізації надходжень платежів до бюджету виконано. Сподіваємося, що зібрані кошти допоможуть місцевим органам влади виконати фінансові зобов’язання з виплат заробітних плат працівникам бюджетної сфери та реалізувати заплановані заходи в рамках державних соціальних програм,” – зазначила в.о. начальника ГУ Міндоходів у Кіровоградській області Тетяна Соколенко.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool