У госпітальних базах Кіровоградщини є 40 апаратів ШВЛ

Листопад 26, 2020 | Новини | Переглядів: 640 | Коментарі: 0

У госпітальних базах Кіровоградщини є 40 апаратів штучної вентиляції легень.

З них наразі задіяні – 15. Про це під час брифінгу повідомив директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Олег Рибальченко.

«У лікарнях області, які надають медичну допомогу хворим із COVID-19, є 40 апаратів ШВЛ. 16 – в обласній лікарні, 6 апаратів має Центральна міська лікарня Кропивницького ще стільки ж – Добровеличківська ЦРЛ, 7 ШВЛів – в Олександрійській міській лікарні та 5 – у Маловисківській ЦРЛ. Станом на 26 листопада 15 пацієнтів підключені до апаратів штучної вентиляції легень в обласній лікарні», – уточнив посадовець.

Крім того, Олег Рибальченко додав, що 201 хворий перебуває на кисневій терапії, отримуючи кисень централізовано або ж із концентраторів. У госпітальних базах області наразі є ще 132 вільні точки доступу до кисню.

У госпітальних базах Кіровоградщини є 40 апаратів ШВЛ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool