У Гайвороні відкрили сучасне міні-футбольне поле

Липень 13, 2018 | Новини | Переглядів: 894 | Коментарі: 0

Це вже 9 сучасний майданчик, відкритий нинішнього року на Кіровоградщині, у рамках державноїпрограми розвитку спортивної інфраструктури.

Майданчик було збудовано на території Гайворонського навчально-виховного об’єднання № 1. Реалізація проекту була здійснена у рамках ініціативиСергія Кузьменка "Здоров'я наших дітей".

На урочисте відкриття міні-футбольного поля завітав голова обласної державної адміністрації, керівництво місцевої влади, діти та їх батьки.

"Принципово на кожне спортивне міні-поле, яке ми в області відкриваємо, приїжджаю особисто, щоб пересвідчитися у якості виконаних робіт", - зауважив Сергій Кузьменко під час спілкування із батьками та дітьми, які завітали на урочистості. Голова облдержадміністрації відзначив, що такі майданчики - це лише один із позитивних прикладів спільної реалізації центральною та місцевою владою важливих інфраструктурних проектів: "і опорні школи ми створили, і лікарні ремонтуємо, і дитячі садки та сільські амбулаторії будуємо і будуватимемо, і маємо ще багато планів, щоб створити комфортні і якісні умови у нашій країні".

Голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко додав, що саме Президент України виступив із ініціативою будівництва сучасних міні-футбольних полів зі штучним покриттям.

Після урочистого відкриття керівник області вручив команді-господарю сітку футбольних м'ячів. На новенькому полі також відбувся товариський матч між місцевими футбольними командами. Уболівальників пригощали морозивом.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool