У Долинському районі відбувся рейд

Липень 05, 2018 | Новини | Переглядів: 768 | Коментарі: 0

Працівники Управління ДСНС в області під час профілактичних відпрацювань населених пунктів продовжують роз’яснювати та навчати громадян правилам пожежної безпеки. 

5 липня працівники Долинського районного відділу Управління ДСНС в області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед мешканців райцентру.

Під час спілкування з долинчанами рятувальники наголосили, що більша частина пожеж у житловому секторі виникає через необережне поводження з вогнем самих власників будинків або квартир. Не потрібно пояснювати, що найменше займання приносить господарям значні збитки, а іноді трапляються випадки з летальними наслідками. Тож, щоб не стати черговою жертвою «червоного півня», потрібно знати і повсякчас дотримуватись правил пожежної безпеки.

Зустріч з рятувальниками змусила громадян пригадати правила безпечного користування відкритим вогнем, електричними побутовими приладами, газовим обладнанням тощо. Важливо подбати про безпеку дітей, у яких саме зараз літні канікули і достатньо вільного часу, щоб експериментувати з різними небезпечними предметами, у тому числі і сірниками. Крім того, на часі питання безпеки при виявленні боєприпасів часів Другої світової війни та алгоритму дій у таких випадках. Про це також нагадали рятувальники. Усім співрозмовникам вручили листівки із застереженнями та правилами безпеки.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool