У Долинському районі рятувальники перевірили сільгосппідприємство

Липень 21, 2017 | Новини | Переглядів: 1172 | Коментарі: 0

З метою запобігання пожежам на полях під час збирання та переробки нового врожаю, рятувальники здійснюють профілактичні заходи безпосередньо на ланах сільгосппідприємств, у місцях зберігання зернових культур та стоянки спецтехніки.

Незважаючи на те, що на більшості жнивних полів Кіровоградщини вже практично зібрали врожай, відповідальність працівників аграрного сектора не зменшується, адже усе зібране збіжжя ще потрібно доправити на склади та забезпечити належні умови зберігання.

20 липня фахівці Управління ДСНС в області перевірили сільгосппідприємство Кіровоградської філії ДП «Центр сертифікації та експертизи насіння і садивного матеріалу», що у с. Червоне Озеро Долинського району.
Головна увага з боку рятувальників була зосереджена на наявності та справності вогнегасників, облаштуванні відповідно до Правил пожежної безпеки протипожежних щитів та попереджувальних знаків щодо заборони куріння і використання відкритого вогню. Також фахівці Служби порятунку оглянули стан спецтехніки, залученої до роботи на полі, перевірили наявність обораної смуги по периметру земельних ділянок, провели опитування водіїв та механізаторів на предмет знання правил пожежної безпеки під час жнивної кампанії. Загалом слід зазначити, що дане підприємство належним чином забезпечує виконання заходів протипожежного захисту.
Для додаткового інформативного навантаження працівників аграрного сектора рятувальники роздали їм листівки із чіткими тезами щодо пожежної безпеки.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool