У Долинській провели відпрацювання міста

Липень 08, 2015 | Новини | Переглядів: 1015 | Коментарі: 0

Працівники райвідділу міліції, Державтоінспекції та члени громадського формування спрямували зусилля на профілактику і попередження вчинення правопорушень, забезпечення правопорядку.

Керівник райвідділу Олег Клименко провів для нарядів інструктаж – наголосив на обов’язковому дотриманні заходів безпеки, довів маршрути патрулювання, завдання щодо виявлення неповнолітніх, які після 22.00 знаходяться без супроводу дорослих або законних представників, перевірки раніше судимих осіб та адміннаглядних.
Під час проведення заходів спільні патрулі перевірили розважальні та торгівельні заклади міста, а також місця масового відпочинку молоді.
- Такі відпрацювання на території району будуть проводитись постійно, - розповів керівник Долинського РВ УМВС Олег Клименко. – Ми вдячні представникам громадськості, які не залишаються осторонь цих питань і надають допомогу.

За матеріалами Долинського РВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool