У Добровеличківському лісопарку відбувся спільний рейд

Вересень 06, 2018 | Новини | Переглядів: 721 | Коментарі: 0

5 вересня фахівці прес-служби Управління, Добровеличківського райвідділу У ДСНС в області, лісового господарства та місцевого підрозділу Нацполіції Кіровоградської області провели рейдову перевірку лісопаркового масиву.

Здійснивши обхід популярних місць відпочинку громадян, учасники рейду з кожним, кого зустріли в цей день у лісі, провели роз’яснювальну роботу.

Мета бесіди – спонукати людину замислитись над масштабами негативних наслідків безвідповідальної поведінки. Рятувальники пояснювали співрозмовникам, що зараз за спекотної та вітряної погоди досить одного недопалка, щоб загорівся сухостій чи хвойний настил і запалав ліс. А чим небезпечні лісові пожежі, неважно здогадатись. Поліцейські, в свою чергу, нагадували про відповідальність за нанесену шкоду природним насадженням, а лісники розповідали, як страждає екологія планети через нищення лісів.

Для більшого ефекту від почутого громадяни отримали від рятувальників листівки, що пропагують відповідальне ставлення до природи.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool