У Бобринці відбувся рейд

Травень 15, 2016 | Новини | Переглядів: 1032 | Коментарі: 0

15 травня працівники Управління ДСНС України в області провели роз’яснювальну роботу серед населення щодо дотримання громадянами правил пожежної безпеки у побуті та запобігання загибелі людей на пожежах.

Поспілкувались рятувальники із мешканцями м. Бобринець про причини виникнення вогняних випадків у побуті, про те, як їх уникнути та про порядок дій при їх виникненні.

Крім того, фахівці пожежно-рятувальної служби закцентували увагу мешканців на тому, що треба користуватися лише справними газовими приладами, не перевантажувати електромережу. Порядкуючи на присадибній ділянці, ні в якому разі не спалювати суху рослинність та сміття. Адже у суху вітряну погоду вогонь може перекинутися на дерев’яні паркани, господарські будівлі та житлові будинки. Бо саме необережне поводження з вогнем при спалюванні сміття у приватних домоволодіннях, кинуті непогашені сірники та недопалки є причиною пожеж, які часто виникають на території області й нерідко призводять до трагічних наслідків.

Вогнеборці звернули увагу громадян на питання дотримання правил пожежної безпеки під час відпочинку у лісових масивах та лісопаркових зонах. Наразі погода сприяє активному відпочинку на свіжому повітрі, який нерідко передбачає розкладання багать та приготування їжі. У такому разі, повертаючись з відпочинку, обов’язково треба загасити вогнище, переконатись, що воно згасло, та прибрати місце відпочинку.

Також працівники Служби порятунку закликали громадян бути уважними й обережними, оскільки нерідко під час відпочинку чи господарських робіт на присадибних ділянках й городах виявляють боєприпаси часів Другої світової війни.
Усім громадянам по завершенню розмови рятувальники вручили листівки з правилами поведінки у різних надзвичайних ситуаціях.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool