У Бобринці рятувальники проінструктували населення міста (ФОТО)

Квітень 23, 2019 | Новини | Переглядів: 1347 | Коментарі: 0

23 квітня офіцерка місцевого пожежно-рятувального підрозділу м. Бобринець з’ясовувала, чи знають пересічні громадяни правила безпеки у різних життєвих ситуаціях та чи дотримуються їх.

Зокрема, рятувальниця запрошувала до бесіди перехожих на центральній вулиці міста та пропонувала взяти тематичні листівки із правилами пожежної безпеки, правилами поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни тощо

На перший погляд, усі правила прості та знайомі, але, аналізуючи кількість та причини пожеж у житловому секторі, виникає питання, чому громадяни допускають такі події? Саме над цією проблемою пропонувала замислитись фахівець 24-ї ДПРЧ м. Бобринець. Громадяни погоджувались, що головною причиною є людський фактор, недбалість, необережність та злочинні дії людини. Зокрема, вигорання рослинності на відкритих територіях стається лише з вини людини.

Здійснюючи профілактичну роботу в житловому секторі, рятувальники сподіваються спонукати людей стати більш відповідальними щодо своєї поведінки та усвідомити, які дії можуть призвести до непоправних втрат.

Бобринці, рятувальники, проінструктували населення міста

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool