У Благовіщенську розпочне роботу спеціалізоване відділення політравм

Червень 22, 2017 | Новини | Переглядів: 889 | Коментарі: 0

У рамках робочої поїздки до Благовіщенська, голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко оглянув відремонтоване відділення політравм центральної районної лікарні.

Відкриття відділення було заплановане на вересень цього року. З районного бюджету на ремонтні роботи було профінансовано 100 тисяч гривень.

За словами головного лікаря медзакладу Леоніда Семка, на сьогодні ремонт завершено, відділення політравм у повному обсязі укомплектоване лікарськими засобами та медичним обладнанням і прийняти перших пацієнтів може вже з 1 липня.

Як відзначив головний лікар, відкриття відділення політравм було нагальним завданням. Через територію району пролягає траса Київ-Одеса, де, на жаль, часто трапляються дорожньо-транспортні пригоди. Тож наявність саме такого відділення, що відповідатиме сучасним стандартам, є нагальною необхідністю для надання оперативної і кваліфікованої медичної допомоги постраждалим.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool