У 2014 році на Одеській залізниці підвищили кваліфікацію та пройшли перепідготовку понад 8 тис. 823 працівники

Березень 11, 2015 | Новини | Переглядів: 683 | Коментарі: 0

У 2014 році 5 тис. 550 робітників залізниці підвищили свою кваліфікацію, (що становить 132% від плану), у тому числі 226 осіб з відривом від виробництва. На виробничо-технічних курсах підвищили кваліфікацію 1 тис. 704 особи, на курсах цільового призначення – 2 тис. 751 та професійних курсах 1 тис. 095 осіб.

Також, проводилася робота з підвищення кваліфікації керівників та фахівців Одеської залізниці у вищих навчальних закладах І-IV рівнів акредитації.
Упродовж 2014 року підвищили кваліфікацію 2 тис. 107 керівників та фахівців залізниці, з яких: у ВНЗ ІІІ-ІV рівнів акредитації – 771 працівник залізниці та 1 тис. 336 у ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації).
За вказаний період пройшли підготовку, перепідготовку 1 тис. 166 осіб, що становить 117% від плану (підготовлено 378 осіб, перепідготовлено 788 особи, у тому числі за курсовою формою навчання з відривом від виробництва 470 осіб). Підготовка та перепідготовка кадрів масових професій з відривом від виробництва здійснювалась у Центрі професійного розвитку персоналу Одеської залізниці, Державному закладі «Золотоніська технічна школа Укрзалізниці», Миколаївському коледжі транспортної інфраструктури та Знам’янському професійно-технічному училищі №12.
Слід зазначити, що від якісного своєчасного підвищення кваліфікації керівників та працівників залежить у подальшому підвищення ефективності роботи структурних підрозділів залізниці. До того ж робота магістралі потребує постійного оновлення та поповнення знань працівників, підвищення їх кваліфікації, адже необхідність у досвідчених та висококваліфікованих кадрах завжди є актуальною.
У 2014 році пройшли спеціальне навчання з питань перевезення небезпечних вантажів 2,5 тис. осіб, з них: 2 тис. 208 осіб в Центрі професійного розвитку персоналу Одеської залізниці (робітники) та 292 особи в Дніпропетровському університеті залізничного транспорту (керівники та фахівці).


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool