Цьогоріч низку соціальних закладів Кіровоградщини підключать до швидкісного Інтернету

Січень 22, 2018 | Новини | Переглядів: 770 | Коментарі: 0

Питання щодо забезпечення закладів освіти та охорони здоров'я області Інтернет-послугами розглядалося минулого тижня на нараді в облдержадміністрації.

Як зауважив перший заступник голови ОДА Сергій Коваленко на апаратній нараді, це завдання - серед актуальних, адже є складовою реформування медичної галузі в частині сільської медицини.

Як зазначив директор департаменту промисловості та інфраструктури ОДА Олександр Корнюша, під час наради перед керівниками закладів поставлено завдання визначити об’єкти, де нинішнього року необхідно підключити швидкісний Інтернет (не менше 5 Мбіт/с).

Відповідну інформацію буде надано всім учасникам ринку Інтернет-послуг, і після її опрацювання узагальнені пропозиції буде направлено до облдержадміністрації та місцевих органів влади.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool