Цього тижня на Кіровоградщині має завершитись будівництво ще двох сільських амбулаторій

Листопад 26, 2018 | Новини | Переглядів: 772 | Коментарі: 0

Йдеться про медичні амбулаторії у селах Великій Висці Маловисківського району та Панчевому Новомиргородського району.

Таким чином, зазначив на апаратній нараді голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко, Кіровоградщина матиме вже три медамбулаторії із вісімнадцяти, що мають бути збудовані в області до кінця 2018 року у рамках програми розвитку системи охорони здоров’я в сільській місцевості. 

Сергій Кузьменко подякував будівельникам, які працюють у Великій Виці та Панчевому, за добру роботу. Водночас акцентував увагу на тому, що взяті Кіровоградщиною зобов’язання щодо спорудження у поточному році 18 сільських амбулаторій залишаються в силі, жодних коректив у цьому питанні не буде.

– Я бачив об’єкти, вони різної ступені готовності, – зазначив він, – але сподіваюся на те, що, як і домовлялися, ми будемо мати до кінця року стовідсоткову готовність на всіх амбулаторіях. Вимагаю поставитись до цього відповідально. Завдання щодо завершення будівельних робіт не змінюється і воно має бути виконане.

Відповідальність за його виконання покладено на управління капітального будівництва облдержадміністрації.
Після завершення будівництва технологія подальших (внутрішніх) робіт, за словами Сергія Кузьменка, відпрацьована, а благоустрій території навколо нових амбулаторій проводитиметься уже весною. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool