Центр допомоги безпритульним на Кіровоградщині. Бути чи не бути?

Лютий 09, 2012 | Новини | Переглядів: 1264 | Коментарі: 0

Незважаючи на постійне обговорення проблеми відсутності центру реєстрації для безпритульних на Кіровоградщині, питання жодним чином не вирішується. Тож, щоб прояснити ситуацію та, все ж таки, отримати відповіді на свої питання, активісти громадської організації «Територія успіху» проведуть круглий стіл на тему : «Центр допомоги безпритульним на Кіровоградщині. Бути чи не бути?»

До участі у заході запрошено представників: обласного та міського управління соціального захисту населення, Міського ЦСССДМ, МНС та МВС. Також до обговорення актуальних питань по вирішенню проблеми долучаться і представники громадських організацій, які опікуються безпритульними та представники ЗМІ.

Захід відбудеться: 15 лютого 2011р., о 14.00 за адресою: м. Кіровоград, вул. Дзержинського, 53а, інформаційно-ресурсний центр "Громадський офіс" .
Контактна особа: Інга Дуднік, т. (0522) 27-09-63
Запрошуємо усіх бажаючих прийняти участь у заході та внести свій вклад у вирішення проблеми.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool