Тривають роботи на Горбатому мосту в Одесі

Вересень 11, 2014 | Новини | Переглядів: 743 | Коментарі: 0

До Дня залізничника – 4 листопада поточного року – роботи на Горбатому мості в Одесі буде завершено. Про це повідомив під час позапланової перевірки ходу виконання робіт на мості головний ревізор з безпеки руху поїздів і автотранспорту Одеської залізниці Рудольф Мелкумян.

Вже місяць одеські залізничники приводять Горбатий міст до належного естетичного стану. За цей час 15 колійників з Одеської, Роздільнянської, Миколаївської, Херсонської, Вознесенської, Котовської дистанцій колії та дистанції колії Одеса-Сортувальна покрили грунтівкою та пофарбували першим шаром фарби чотири металеві арочні споруди. Як фарба висохне буде нанесено другий шар, що надасть покриттю довговічності.
Також ремонтники штучних споруд ремонтують решітку в огородженні мосту, пірила, скоро замінять металеві щити – для цього є уже готові каркаси, які будуть зварені з листами металу. Щити та огородження будуть червоного кольору. В основі арочних конструкцій будуть демонтовані бетонні плити – замість них встановлять спеціальні решітки.
Слід визначити, що усі вказані роботи виконуються в складних умовах насиченого руху автотранспорту через проїжджу частину мосту.
За словами головного ревізора з безпеки руху поїздів і автотранспорту Рудольфа Мелкумяна наразі необхідно розглянути варіанти освітлення мосту, щоб у темну пору доби освітлення не заважало ні водіям, ні машиністам, а також продумати систему регулярного очищення (обдуву) арочної конструкції мосту. Наразі є два варіанти освітлення мосту: встановити в основі арочних конструкцій вісім потужних прожекторів, які направити знизу вверх, або використати вісім світлодіодних стрічок – по дві на кожну арку. Бетонні основи мосту будуть також світлого кольору і по канту верхнього пояска – також будуть підсвічуватися.
Поряд з мостом енергетики залізниці демонтують чотири незадіяні в процесі перевезень електроопори, а інші електроопори пофарбують.
Горбатий міст є визначною архітектурною спорудою міста Одеси. Тому залізничники, вживають усіх необхідних заходів щодо удосконалення зовнішнього вигляду та технічного стану цієї споруди.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool