Тринадцята сесія міської ради продовжить свою роботу наступного тижня. (ФОТО)

Січень 27, 2012 | Новини | Переглядів: 1155 | Коментарі: 0

26 січня відбулося засідання тринадцятої сесії Кіровоградської міської ради шостого скликання.

В роботі сесії взяли участь 64 депутати міської ради, представники Ленінської та Кіровської районної у місті рад, Новенської селищної ради, представники прокуратури міста, засобів масової інформації.
На сесіі було прийнято 41 рішення. Головними пунктами порядку денного сесії стали галузеві програми соціально – економічного розвитку Кіровограда, які покликані забезпечити нормальне функціонування міського господарства у поточному році.
На початку сесії народні обранці розглянули ряд депутатських запитів, які стосувались надання матеріальної допомоги малозабезпеченим громадянам на лікування, вирішення проблем житлово-комунального господарства тощо.
Також була заслухана інформація прокурора міста Кіровограда Світлани Клюкіної про стан протидії злочинності на території міста у 2011 році. У депутатів виникло чимало запитань стосовно резонансних кримінальних справ, які нині розслідуються правоохоронними органами, контролю за діями працівників державтоінспеції тощо.
Майже одноголосно депутати затвердили програму зайнятості населення міста на 2012 – 2014 роки, звільнили ряд комунальних підприємств від сплати земельного податку.
Жваве обговорення викликала програма розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою міста. Запитання стосувались створення в обласному центрі притулку для бездоглядних тварин, фінансування об’єктів, на які у минулому році не вистачило бюджетних коштів, передбачення коштів на виготовлення документації щодо дислокації технічних засобів регулювання дорожнього руху (дорожніх знаків) тощо.
Детально депутати розглянули й програму будівництва, реконструкції, ремонту доріг та експлуатації дорожньої системи в місті на 2012 рік. На її реалізацію передбачено виділити із загального фонду міського бюджету 4,3 мільйона гривень, з бюджету розвитку – 3,3 мільйони гривень, також буде залучено кошти з транспортного податку у розмірі близько двох мільйонів гривень. Крім того, очікується субвенція з Державного бюджету, яка дозволить завершити капітальний ремонт покриття вулиці Волкова та заасфальтувати дорогу від кардіологічного центру до вулиці Кільцевої. Також близько чотирьох мільйонів гривень передбачено на поточні ремонти доріг. Депутати схвально відгукнулись на пропозицію члена фракції «ВО «Батьківщина» Павла Топчія, щоб при ремонтах дорожнього покриття вулиць облаштувались і велосипедні доріжки, однак питання виділення коштів на ці потреби можливо буде розглянути уже під час коригування міського бюджету.
Також депутати ухвалили програми економічного і соціального розвитку галузі охорони здоров’я, медико-соціального забезпечення пільгових та соціально незахищених верств населення, відпочинку та оздоровлення дітей на 2012 рік та інші.
У підсумку депутати затвердили програму економічного та соціального розвитку міста Кіровограда на 2012 рік та основні напрямки розвитку на 2013 – 2014 роки, а також програму розвитку міста Кіровограда на 2011 – 2015 роки.
Тринадцята сесія продовжить свою роботу наступного тижня.

фото Ігоря ФІЛІПЕНКА.

Тринадцята сесія міської ради продовжить свою роботу наступного тижня.

Тринадцята сесія міської ради продовжить свою роботу наступного тижня.

Тринадцята сесія міської ради продовжить свою роботу наступного тижня.

Тринадцята сесія міської ради продовжить свою роботу наступного тижня.

Тринадцята сесія міської ради продовжить свою роботу наступного тижня.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool