Транспортного колапсу у Кіровограді не буде

Квітень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 2472 | Коментарі: 0

Сьогодні, 22 квітня, міський голова Андрій Райкович побував з робочим візитом на підприємстві «Єлисаветградська транспортна компанія» аби поспілкуватись з його працівниками.

Вчора представники трудового колективу ТОВ “ЄТК” приходили в міську раду, аби висловити занепокоєння ситуацією, в якій вони опинились. Тролейбусники стурбовані, що внаслідок повернення тролейбусного парку до комунальної власності, вони можуть лишитися без роботи.

Під час візиту Андрій Райкович перевірив, як працює підприємство. Він переконався, що диспетчерська служба функціонує у штатному режимі, жодних збоїв в її роботі не має.

У свою чергу, міський голова запевнив працівників електротранспорту, що підприємство не зупиниться.
- Колектив буде збережено. Всі співробітники перейдуть на роботу в комунальне підприємство на тих же умовах, із збереженням заробітної плати та усіх соціальних гарантій. Нині спеціалісти займаються підготовкою та укладанням необхідних договорів, аби підприємство працювало стабільно, без збоїв – наголосив Андрій Райкович - Я, як міський голова, не допущу, аби підприємство хоч на день би зупинилось.

Кількість тролейбусів, що працюють сьогодні на пасажирських маршрутах буде повністю збережена, переконаний очільник міста. Міський голова також погодився призначити в.о. директора КП “Електротранс” головного інженера ТОВ “ЄТК” Олександра Луценка, за якого клопотав колектив. Сьогодні пообіді відбулася і перша робоча зустріч новопризначеного керівника з Андрієм Райковичем.

Під час зустрічі обговорювалися питання забезпечення стабільного енергопостачання на об’єкти тролейбусного парку. Олександр Луценко підтвердив готовність виходу тролейбусів 26 квітня в якості вже комунальних транспортних засобів.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool