Тижневик чистоти розпочався у Кіровограді

Грудень 01, 2015 | Новини | Переглядів: 1063 | Коментарі: 0

Сьогодні, 1 грудня, у Кіровограді стартує тиждень благоустрою території міста. Відповідне розпорядження видав міський голова Андрій Райкович. Про це повідомив начальник головного управління житлово – комунального господарства Олександр Хачатурян під час прес – конференції у міській раді.

За його словами до генерального прибирання обласного центру долучаться як працівники комунальних служб, так і колективи підприємств, установ та організацій усіх форм власності. Відповідні запрошення долучитися до тижневика благоустрою вже розіслані. Головний акцент у наведенні ладу на території міста поставлений на очищення вулиць, парків, скверів, прибудинкових територій, земельних ділянок, закріплених за підприємствами, в’їздів до Кіровограду від опалого листя і сміття.

Олександр Хачатурян проінформував представників засобів масової інформації про перебіг опалювального сезону у Кіровограді.
- Тепло до житлових будинків і об’єктів соціальної сфери подається стабільно, - відзначив керівник профільного управління. – Із початку опалювального сезону на мережах ліквідовано 189 поривів. Обидва теплогенеруючих підприємства працюють у штатному режимі.

Александр Хачатурян

Але є і проблеми, звернув увагу Олександр Хачатурян, і вони мають загальнодержавний рівень. Відповідно до постанови Кабміну, у теплових підприємств з рахунків забирають усі 100% надходжень, які перераховують бюджетні установи. Це створює труднощі з організацією ремонтних робіт, закупівлею ГСМ, запчастин, матеріалів і з виплатою заробітної плати.

За дорученням Андрія Райковича головне управління ЖКГ вже підготувала звернення до голови Кіровоградської ОДА та Кабінету Міністрів України щодо внесення відповідних змін у чинне законодавство.

Олександр Хачатурян також звернувся через засоби масової інформації до кіровоградців, власників квартир, які отримують послуги централізованого опалення з проханням розраховуватися за тепло вчасно і у повному обсязі. Адже кошти від фізичних осіб залишаються сьогодні єдиним джерелом функціонування теплових підприємств.

Джерело


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool