Тиждень безпеки триває у Кропивницькому (ФОТО)

Листопад 17, 2023 | Новини | Переглядів: 1051 | Коментарі: 0

У навчальних закладах обласного центру  спостерігалася висока активність серед підростаючого покоління, що прагне бути обізнаним у сфері безпеки.

У школах, ліцеях та дитсадочках рятувальники спільно з освітянами влаштовували традиційні акції “Запобігти. Врятувати. Допомогти”, організовували семінарські заняття, уроки безпеки з елементами квесту та інтерактивної гри-розваги.

У Кропивницькому відбулися два наймасштабніші заходи: семінар для учнів середньої ланки гімназії Олени Журливої та акція для більш юної аудиторії у Новомиколаївській гімназії.

Тиждень безпеки триває у Кропивницькому

Тиждень безпеки триває у Кропивницькому

Тиждень безпеки триває у Кропивницькому

Тиждень безпеки триває у Кропивницькому

Під час заходів розглянули актуальні питання пожежної безпеки у побуті, повторили алгоритм дій на випадок займання у приміщенні та відпрацювали вміння користування вогнегасником.

А ще закріпили знання з теми вибухонебезпеки. Досвідчений сапер допоміг учасникам заходів розібратися у тому, як за зовнішніми ознаками визначити боєприпас чи його уламки та як саме треба діяти далі.

Цього разу навчальну тематику розширили за рахунок не менш важливих питань вуличної безпеки, правил дорожнього руху та запобігання булінгу.

Про це розповіла дітям інспектор ювенальної превенції ГУ НП в області.
Молодші школярі із задоволенням долучалися до усіх етапів безпекової акції: вивчали вміст пожежного автомобіля, знайомилися з рятувальним спорядженням, брали участь у навчальній евакуації, подавали воду з пожежного ствола разом з рятувальниками та фотографувалися у справжньому бойовому одязі героїв без зброї.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool