Тимчасово припинили діяльність - не забудьте про податкову звітність

Липень 31, 2014 | Новини | Переглядів: 951 | Коментарі: 0

Головне управління Міндоходів у Кіровоградській області нагадує, що платники, які вирішили призупинити свою господарську діяльність, все рівно повинні подавати податкову звітність. У Податковому кодексі України вказано, що платник податків повинні подавати звітність за кожний звітний період у вигляді податкової декларації з кожного окремого податку, платником якого він є, незалежно від того, здійснює такий платник господарську діяльність у звітному періоді чи ні.

Таким чином, звітність подається до контролюючого органу, в якому платник перебуває на обліку. Порядок подання податкової декларації суб'єктом господарювання визначено статтею 49 Податкового кодексу України.
Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool