Тільки суд вирішить законність дій фермера з Бобринецького району

Квітень 03, 2012 | Новини | Переглядів: 1221 | Коментарі: 0

Біля приміщення прокуратури Бобринецького району проводилась акція протесту «проти протиправних дій та проявів корупції у правоохоронних органах Бобринецького району відносно фермера Чміленка І.В.». В ній приняли участь більше десятка осіб, зокрема, сам Чміленко та члени його родини. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

У грудні минулого року слідчим відділом Бобринецького РВ УМВС України в області відносно Чміленка було порушено кримінальну справу за фактом заподіяння середньої тяжкості тілесних ушкоджень.

На даний час кримінальну справу за обвинуваченням Чміленка розслідувано в повному обсязі та спрямовано на судовий розгляд.
Відтак, лише суд вирішить законність притягнення Чміленка до кримінальної відповідальності.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool