Тіла двох зниклих дітей піднято на поверхню місцевого ставу в селі Захарівка на Кіровоградщині

Червень 27, 2011 | Новини | Переглядів: 1888 | Коментарі: 1

25 червня о 08:25 год. до оперативно - рятувальної служби Кіровоградської області надійшла інформація від батьків про зникнення двох неповнолітніх дітей 2000 та 2001 року народження в с. Захарівка, Новоукраїнського району, Кіровоградської області.

Проведеними розшуковими заходами з’ясовано, що діти можливо загинули в місцевому ставі.

До місця події направлено відділення на аварійно - рятувальному автомобілі, оперативну групу Новоукраїнського Районного відділу Управління МНС України в області та Новоукраїнське водолазне відділенням Аварійно–рятувальної служби оперативного реагування в Кіровоградській області.

О 11:15 год. водолазним відділенням Аварійно – рятувальної служби оперативного реагування під час пошукових робіт в місцевому ставі піднято на поверхню тіла зниклих дітей.

Обставини загибелі дітей з’ясовуються.

джерело сайт МНС України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool