Театральний фестиваль «Scene-Fest» стартував у Кропивницькому

Вересень 17, 2021 | Новини | Переглядів: 1402 | Коментарі: 0

Програму ІІІ Відкритого театрального фестивалю «Scene-Fest» , який кропивницькі лялькарі цьогоріч присвятили 30-й річниці Незалежності України, сьогодні розпочав колектив Черкаського академічного театру ляльок казковим трилером «Гаррі Поттер – це ти!».

Глядачі з захватом спостерігали за неймовірними перевтіленнями яскравих персонажів і гучно реагували на комічні ситуації.

Музично- хореографічну виставу-жарт «Українські витинанки» успішно відіграли лялькарі з Кривого Рогу, неодноразово зриваючи своїми запальними танцями і мелодіями бурхливі овації залу.

Урочиста презентація програми фестивалю запланована на сьогодні, 17 вересня. Вже з 17.00 години гості і учасники свята можуть знайомитись з виставкою виробів декоративно-ужиткового мистецтва, фотовиставкою про історію фестивалю «Від “Вересневих самоцвітів” до “Scene-Fest”», скористатись барвистою фотозоною або долучитися до арт-розпису «Ми-українці». Також для глядачів свята співатиме фольклорний ансамбль «Ексампея». А о 17.30 годині розпочнеться яскрава театралізована програма з виступом музичних і хореографічних колективів міста, серед яких буде і уславлений академічний театр музики, пісні і танцю «Зоряни».

Одразу після презентації, свою виставу «Твій – не твій Янгол» за п’єсою Лани Ра , зіграє Перший недержавний драматичний театр Донеччини “Terra incognita” , з міста Маріуполь.

Фестиваль триватиме чотири дні, з 17 до 20 вересня. Хто бажає долучитись до перегляду мистецької програми, завітайте вже сьогодні до театру ляльок.

фестиваль «Scene-Fest» стартував у Кропивницькому

фестиваль «Scene-Fest» стартував у Кропивницькому


  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool